LukasJanWillem

Levensmiddelen transport met Qlip gecertificeerde auto's

Levensmiddelen transportBent u leverancier van levensmiddelen? Zoekt u een partner voor levensmiddelen transport? Informeer dan naar de mogelijkheden van Van Triest Transport. Transportbedrijf van Triest B.V. doet veel voor derden zoals levensmiddelen transport en heeft hierin door de jaren heen veel ervaring opgebouwd. Ons bedrijf is gestart in 1976 en is nu uitgegroeid tot 27 trekkers en 37 opleggers. En 2 vaste charters. Wij hebben inmiddels 27 vaste medewerkers in dienst die dagelijks levensmiddelen transport tot hun dienst nemen. Van Triest Transport werkt voor het uitvoeren van levensmiddelen transport met 9 combinaties. Deze zijn zeer betrouwbaar. Levensmiddelen transport vereist immers ervaring en betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat de producten op een gegarandeerde temperatuur bij u aankomen.

Vloeibare zuivel

Van Triest Transport is breed inzetbaar voor levensmiddelen transport zoals vloeibare zuivel. Wij kunnen de volgende producten vervoeren:

  • Dunne kaaswei
  • Weiconcentraat
  • Kalvermesters
  • Rauwe of getermiseerde melk koe
  • Rauwe of getermiseerde melk geit

Om levensmiddelen transport uit te mogen voeren beschikken wij over de benodigde certificaten en vervoersmiddelen.

Kosten verlagend

Als wij levensmiddelen transport voor u uit moeten voeren dan proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij maken gebruik van onze eigen auto’s. Deze zijn allemaal Qlip gecertificeerd dus alleen bestemd voor levensmiddelen transport. Daarnaast worden alle auto’s gereinigd door onze ook Qlip gecertificeerde reiniging.

Gemakkelijk laden en lossen

Levensmiddelen transport wordt uitgevoerd in combinatie met onze intra oplegger. Deze heeft één compartiment die ervoor zorgt dat wanneer je één product laad dit snel en gemakkelijk gaat. Daarnaast hebben wij ook opleggers met drie compartimenten dus kunnen twee of drie verschillende producten tegelijk meegenomen worden.

Interesse in levensmiddelen transport verzorgd door Weihandel en Transportbedrijf van Triest B.V?

Wij staan graag voor u klaar.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Certificering