Levensmiddelen

Levensmiddelen transport met Qlip gecertificeerde auto's

Bent u leverancier van levensmiddelen? Zoekt u een partner voor levensmiddelentransport? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Van Triest Transport. Transportbedrijf Van Triest B.V. doet veel voor derden, waaronder levensmiddelentransport. We hebben hier door de jaren heen veel ervaring in opgebouwd. Ons bedrijf is gestart in 1976 en is nu uitgegroeid tot 27 trekkers, 37 opleggers en twee vaste charters. Wij hebben inmiddels 27 vaste medewerkers in dienst die dagelijks levensmiddelentransport tot hun dienst nemen. Van Triest Transport werkt voor het uitvoeren van levensmiddelentransport met negen combinaties. Deze zijn allen zeer betrouwbaar. Levensmiddelentransport vereist immers ervaring en betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat de producten op een gegarandeerde temperatuur bij u aankomen.

Vloeibare zuivel

Van Triest Transport is breed inzetbaar voor levensmiddelentransport zoals vloeibare zuivel. Wij kunnen de volgende producten vervoeren:

  • Dunne kaaswei
  • Weiconcentraat
  • Rauwe of getermiseerde koemelk
  • Rauwe of getermiseerde geitenmelk

Wij beschikken over de benodigde certificaten en vervoersmiddelen om levensmiddelentransport uit te mogen voeren.

Kostenverlagend

Als wij levensmiddelentransport voor u uitvoeren proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom maken wij gebruik van onze eigen auto's. Deze zijn allemaal Qlip gecertificeerd en dus alleen bestemd voor levensmiddelentransport. Daarnaast worden alle auto's gereinigd door onze Qlip gecertificeerde reiniging.

Gemakkelijk laden en lossen

Levensmiddelentransport wordt uitgevoerd in combinatie met onze intra oplegger. Deze heeft één compartiment wat er voor zorgt dat het laden van één product snel en gemakkelijk gaat. Daarnaast hebben wij opleggers met drie compartimenten waardoor er twee of drie verschillende producten tegelijk meegenomen kunnen worden.

Interesse in levensmiddelentransport verzorgd door Weihandel en Transportbedrijf Van Triest B.V.?

Wij staan graag voor u klaar.

Van Triest Transport logo
Van Triest Transport

Copyright Van Triest Transport | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Powered by Designpro.nl | Z-IM