Wagenpark

Wagenpark

De wagens van Van Triest Transport spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening aan de klant. Het is daarom belangrijk dat onze wagens in een goede conditie verkeren. Het is dan ook een voordeel dat wij over ons eigen wagenpark beschikken en al het onderhoud in eigen beheer uitvoeren, om stilstand te voorkomen hebben wij ook een bandenspanning controle systeem zodat wij van te voren een lekkage kunnen constateren.

Ook het uiterlijk van de vrachtwagens is niet onbelangrijk, een schone vrachtwagen geeft een verzorgde indruk en dat stellen onze klanten op prijs. Wij beschikken daarom over onze eigen wasruimte.

De aansturing van het wagenpark geschied vanuit de planning. Bij de planning wordt onder meer rekening gehouden met de eisen van het te vervoeren product waaronder temperatuur, hygiëne, laadvoorschriften, de specificaties van de transportmiddelen, de specifieke kwaliteiten van de chauffeurs en laad- en los tijden. Dit wordt in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever gebracht. Laad- en los tijden worden afgestemd met leverancier en ontvanger. Doordat het transport tijdens de uitvoering van de opdrachten goed is te volgen kan het transport met minimale vertragingen worden gerealiseerd. Tevens kunnen er bij onvoorziene omstandigheden tijdig wijzigingen worden doorgevoerd. Tijdige informatie naar leverancier c.q. ontvanger wordt zeer op prijs gesteld zodat op de gewijzigde omstandigheden kan worden ingespeeld.

 

Van Triest Transport logo
Van Triest Transport

Copyright Van Triest Transport | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Powered by Designpro.nl | Z-IM