Big hero image

Algemeen

Tankcleaning
Een tankwagen moet altijd schoon zijn, van binnen en van buiten. Het is natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf.

Tank Cleaning Tiel biedt daarom een professionele reinigingsservice aan voor een breed scala aan vrachtwagens.
Onze tankcleaning voldoet aan de hoogste eisen die in Europa worden gesteld. Tank Cleaning Tiel heeft verschillende certificeringen, ISO 22.000, EFTCO, EFTCO Food en Kosher, daarnaast voldoen wij aan divere klant specifieke certificeringen en eisen. 

Openingstijden
Onze tankcleaning is geopend:
Maandag - vrijdag van 06.00 tot 21.00 uur 
Zaterdag van 06.00 tot 15.00 uur
Buiten deze tijden op afspraak via:
  • 0344 - 69 2676
  • tct@vantriest-transport.nl
Biezenwei 13 
4004 MB Tiel
Algemeen foto 0
Algemeen foto 1
Food en Feed
De cleaning is ingericht met twee dedicated Food banen en twee Feed banen. Aanvullend op de reinigingen kunnen wij diverse metingen en onderzoeken uitvoeren.

CIP
De reinigingslocatie is naast de reiningsbanen met tollen, ook voorzien van een goedgekeurde CIP-installatie. Bij Cleaning In Place maken wij gebruik van een reinigingssysteem waarbij delen automatisch gereinigd worden zonder onderdelen te demonteren. Deze zelfreinigende systemen besparen veel tijd en bereiken een hoog niveau van hygiëne. Onze CIP reiniging wordt jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd door QLIP.
 
Opstomen en IBC reiniging
Tank Cleaning Tiel biedt naast het reinigen van tanktrailers ook andere diensten aan.
Het opstomen van trailers en het reinigen van IBC's behoren tot onze standaard services.

Opslag
Opslag en koelen van levensmiddelen zijn ook mogelijkheden die wij aanbieden.
De opslag wordt jaarlijks beoordeeld en gecertificeerd door het COKZ. 

Werkplaats
Voor kleine reparaties kunt u terecht bij onze werkplaats. Hiermee kunt u nog meer continuïteit bieden aan uw opdrachtgevers.
Algemeen foto 2
Tijdens de reiniging
Tijdens de reiniging kunnen chauffeurs gebruik maken van verschillende faciliteiten die wij bieden. Onder deze faciliteiten valt het gebruik van onze kantine ingericht met keuken en eigen koffiezetapparaat, wifi, een douche en toilet. Daarnaast beschikken wij op het terrein over speciaal ingerichte rookruimtes en kunnen de klanten op het terrein de nachtrust genieten.
 
Personeel
Het gekwalificeerde tankcleaning personeel ziet toe op de kwaliteit van de reinigingen en verzorgt het gehele reinigingsproces. Zo heeft u als klant de zekerheid dat uw tank schoon is en kunnen uw producten veilig en hygiënisch vervoerd worden. Dit alles volgens de nieuwste wet- en regelgevingen.
 
Bent u benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden? Stuur ons een mail: tct@vantriest-transport.nl of bel met 0344 - 69 2676

Algemene voorwaarden
Op alle rechtsverhoudingen zijn de ATCN Algemene Tankreinigingsvoorwaarden van toepassing. Daarin is een aansprakelijkheidsbeperking en een exclusieve forumkeuze voor de Rechtbank Rotterdam opgenomen. De voorwaarden zijn in te zien op Algemene voorwaarden en worden op verzoek kostenloos toegezonden.