Big hero image

Algemeen

Tankcleaning
Een tankwagen moet altijd schoon zijn, van binnen en van buiten. Het is natuurlijk het visitekaartje van het bedrijf. Van Triest biedt daarom een professionele reinigingsservice aan voor een breed scala aan vrachtwagens.
Onze tankcleaning voldoet aan de hoogste eisen die in Europa worden gesteld. Wij zijn EFTCO- en EFTCO food gecertificeerd. 
 
Openingstijden
Onze tankcleaning is geopend iedere dag van 06.00 tot 21.00
Adres: Biezenwei 13, 4004MB Tiel
 
Food en Feed
Wij hebben totaal 4 cleaningstraten. Twee speciale Food-straten en twee Feed-straten. In de Food-straten worden alleen levensmiddelenreiniging uitgevoerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tankcleaning van RMO wagens. De Feed-straat is ingericht om de tankcleaning voor tankwagens van diervoeding te verzorgen.
 
Algemeen foto 0
Algemeen foto 1

CIP
Op ons tankcleaning reinigingsstation in Tiel is een CIP-systeem aanwezig. Bij Cleaning In Place maken wij gebruik van een reinigingssysteem waarbij delen automatisch gereinigd worden zonder onderdelen te demonteren. Deze zelfreinigende systemen besparen veel tijd en bereiken een hoog niveau van hygiëne.
 
Van Triest tankcleaning heeft de mogelijkheid tot het opstomen van trailers en levensmiddelenopslag.
 
Tijdens de reiniging
Tijdens de reiniging kunnen chauffeurs gebruik maken van verschillende faciliteiten die wij bieden. Onder deze faciliteiten valt het gebruik van onze kantine ingericht met keuken en eigen koffiezetapparaat, wifi, een douche en toilet. Daarnaast beschikken wij op het terrein over speciaal ingerichte rookruimtes.
 
Personeel
Het gekwalificeerde tankcleaning personeel ziet toe op de kwaliteit van de reinigingen en verzorgt het gehele reinigingsproces. Zo heeft u als klant de zekerheid dat uw tank schoon is en kunnen uw producten veilig en hygiënisch vervoerd worden. Dit alles volgens de nieuwste wet- en regelgevingen.
 
Bent u benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden? Stuur ons een mail naar: tct@vantriest-transport.nl
Algemeen foto 2