Big hero image

Veevoerder Handel & Transport

Van Triest Transport B.V. is sinds 1976 gespecialiseerd in het handelen en transporteren van dierlijke bijproducten die hoofdzakelijk uit de zuivelindustrie voorkomen zoals: 

  • Boeren kaaswei
  • Weiconcentraat
  • Restmelk
  • Tarwezetmeel

Wij vervoeren alle producten met ons eigen wagenpark dat stuk voor stuk voorzien is van en centrifugaalpomp en een compressor om zo bij elke afnemer en leverancier zelfstandig te kunnen laden en lossen. Daarnaast hanteren wij met onze eigen planning die de handel en het transport voor derden combineert. Dit zorgt voor een optimale bezetting van ons wagenpark en zo min mogelijk loze kilometers.
Veel van onze afnemers zijn varkens bedrijven die ons producten aan mestvarkens, zeugen en biggen voeren vandaar dat betrouwbaarheid en kwaliteit een eis is binnen onze firma. Zo worden bij al onze leveranciers de producten opgeslagen in grote opslagtanks die direct en automatisch Mierenzuur bij de producten doseren.
Dit zorgt voor een stabiel product en weerhouden gisten en schimmels ervan om de kwaliteit van de producten naar beneden te halen.
Van Triest Transport B.V. is altijd op zoek naar nieuwe leveranciers dus heeft u een Kaasmakerij en kaaswei over? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen aan de toekomst bouwen.
 

Veevoerder Handel & Transport foto 0
Veevoerder Handel & Transport foto 1